Jag har sedan barnsben drömt om att en dag bli en känt matkritiker där alla nervöst men ändå gladeligen välkomnat mig in till just deras smakupplevelser. Min passion för mat började tidigt då jag inte riktigt var som de andra barnen i min skola. Jag var en av de få barn som avskydde ketchup och önskade mig dessutom, som jag då uttryckte det, ”starkost” (gorgonzola) i födelsedagspresent när jag fyllde tre år. Jag var ofta på äventyr med farmor som är gammal krögare på flera olika roliga matupplevelser. Vi gjorde egna kokböcker där vi gjorde många spännande maträtter, vi var även ofta i Helsingör där vi strosade runt och provsmakade flertalet ostar.
I denna blogg kommer vara fokus på mat och dryck och allt därtill. Jag kommer berätta om mina erfarenheter av olika restauranger och fik, vad som var positivt eller negativt. Det kommer även komma upp en del matfakta och ett och annat recept kan även slinka med. Jag har länge velat skaffa en blogg för detta ändamål och nu äntligen är jag här. Ni får gärna komma med förslag på ställen ni skulle vilja ha kritik på eller bara någon fakta kring mat!
Välkomna och hoppas ni kommer få nytta av denna blogg!